Menyang kontèn

Kabiskopan Carapeguá

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Carapeguá

Dioecesis Carapeguana
Lokasi
Nagara Paraguay
MetropolitanAsunción
Statistik
Amba8.705 km2 (3.361 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
226,514
206,000 (90.9%)
Informasi
RitusRitus Latin
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopCelestino Ocampo Gaona
Peta

Kabiskopan Carapeguá (Latin: Dioecesis Carapeguana) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Carapeguá, provinsi grejawi Asunción, Paraguay.

Riwayat[besut | besut sumber]

Pimpinan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 25°46′01″S 57°14′38″W / 25.7670°S 57.2439°W / -25.7670; -57.2439