Menyang kontèn

Kabiskopan Caacupé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Caacupé

Dioecesis Caacupensis
Lokasi
Nagara Paraguay
MetropolitanAsunción
Statistik
Amba4.948 km2 (1.910 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
234,803
230,125 (98.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopRicardo Jorge Valenzuela Rios
Biskop emeritusCatalino Claudio Giménez Medina

Kabiskopan Caacupé (Latin: Dioecesis Caacupensis) yaiku kabiskopan suffragan ritus Latin ing provinsi grejawi Kabiskopan Agung Asunción. Tahta episkopal katedrale menika Catedral Basílica Nuestra Señora de los Milagros, sing didedikasike marang Bunda saka Mukjizat, ing kutha Caacupé, Departemen Cordillera.

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 25°23′10″S 57°08′28″W / 25.3861°S 57.1412°W / -25.3861; -57.1412