KEGG

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
KEGG
Database.png
Isi
Dhèskripsi The KEGG resource for deciphering the genome.
Kontak
Pusat riset Kyoto University
Primary Citation Kanehisa & al. (2004)
Aksès
Situs wèb http://www.genome.ad.jp/kegg/
Piranti
Rupa-rupa

KEGG (Kyoto Encyclopedia of Genes and Genomes) iku sawijining kolèksi database jroning jaringan internèt ngenani genome, enzymatic pathway, lan dat kimia biologi. Database lintasan (PATHWAY) nyathet jaringan interaksi molekul jroning sèl, lan variané mligi marang organisme tinamtu. Ing sasi Juli 2011, KEGG wis owah dadi jaringan sing mawa bayar lan ora gratis manèh.

Lintasan KEGG:

  • Metabolisme
  • Prosès informasi genetika
  • Prosès informasi lingkungan
  • Prosès sèl
  • Panyakit manungsa
  • Pangembangan obat

Database Ligand:

  • Campuran (Compound)
  • Obat (Drug)
  • Glycan
  • Réaksi
  • RPAIR (Reactant pair alignments)
  • Enzim

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Cithakan:Bioinformatics-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=KEGG&oldid=832337"