KEGG

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
KEGG
Database.png
Isi
DhèskripsiThe KEGG resource for deciphering the genome.
Kontak
Pusat risetKyoto University
Primary CitationKanehisa & al. (2004)
Aksès
Situs wèbhttp://www.genome.ad.jp/kegg/
Piranti
Rupa-rupa

KEGG (Kyoto Encyclopedia of Genes and Genomes) iku sawijining kolèksi database sajeroning jaringan internèt ngenani genome, enzymatic pathway, lan dat kimia biologi. Database lintasan (PATHWAY) nyathet jaringan interaksi molekul sajeroning sèl, lan variané mligi marang organisme tinamtu. Ing sasi Juli 2011, KEGG wis owah dadi jaringan sing mawa bayar lan ora gratis manèh.

Lintasan KEGG:

  • Metabolisme
  • Prosès informasi genetika
  • Prosès informasi lingkungan
  • Prosès sèl
  • Panyakit manungsa
  • Pangembangan obat

Database Ligand:

  • Campuran (Compound)
  • Obat (Drug)
  • Glycan
  • Réaksi
  • RPAIR (Reactant pair alignments)
  • Enzim

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Bioinformatics-stub