Situs wèb

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Situs wèb (Basa Inggris: website), kuwi kumpulan saka kaca-kaca web, gambar, vidéo utawa asèt digital liyané sing kagandhèng lan diwadhahi jroning peladèn wèb, biasané bisa diaksès liwat internet.

Sawijining kaca wèb kuwi dhokumèn, umumé tinulis jroning (X)HTML, sing tansah bisa diaksès liwat HTTP, sawijining protokol sing nransfer informasi saka peladèn wèb supaya bisa dideleng déing panjelajah wèb para panganggo.

Kabèh situs wèb umum sing bisa diaksès kagabung jroning World Wide Web.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Situs_wèb&oldid=821160"