Pranala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Sawijining conto pranala ing internèt mawa kursor tetikus sadhuwuré

Pranala (Inggris link utawa hyperlink) iku sambungan ing siji dokumèn sing bisa diklik lan sabanjuré nyambungaké panganggo menyang siji kaca situs wèb utawa menyang siji unsur HTML sajeroning kaca sing padha.