Pranala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sawijining conto pranala ing internèt mawa kursor tetikus sadhuwuré

Pranala (Inggris link utawa hyperlink) iku sambungan ing sawijining dokumèn sing bisa diklik lan sabanjuré nyambungaké panganggo menyang sawijining kaca situs wèb utawa menyang sawijining unsur HTML sajeroning kaca sing padha.