Josh Daniels

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Josh Daniels
Katerangan priangga
Jeneng dawa Joshua Christopher Daniels[1]
Tanggal lair (1996-02-22) 22 Fèbruari 1996 (umur 25)
Papan lair Derry, Irlandia Lor
Dhuwur 5 ft 9 in (1.75 m)[2]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
Angka 22
Karir nom
Derry City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2014–2017 Derry City 57 (2)
2017–2020 Glenavon 86 (13)
2020– Shrewsbury Town 8 (1)
Tim nasional
Irlandia Lor U-17
Irlandia Lor U-19
Republik Irlandia U-21

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:02, 8 December 2020 (UTC).


Joshua Christopher Daniels (lair Joshua Christopher Tracey ing tanggal 22 Februari 1996) yaiku pemain bal-balan profesional Republik Irlandia sing main dadi Penyerang kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Shrewsbury Town" (PDF). English Football League. p. 64. Dibukak ing 25 September 2020.
  2. "Northern Ireland - J. Daniels - Profile with news, career statistics and history - Soccerway". uk.soccerway.com.
  3. Doherty, Conan (2016-03-21). "Derry City release statement after young Josh Daniels loses five family members in Buncrana tragedy". www.sportsjoe.ie. Dibukak ing 2020-11-01.