Johann Ludwig Burckhardt

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Johann Ludwig Burckhardt
Johann Ludwig Burckhardt.png
Lair Cithakan:Date of birth
Lausanne, Vaud
Pati Oktober 15, 1817(1817-10-15) (umur 32)
Kairo, Mesir
Bangsa Swiss
Pakarya Musafir, ahli pengetahuan katimuran

Johann Ludwig (misuwur kanthi nama John Lewis, Jean Louis) Burckhardt (dipunlairaken 24 November 1784 – surud 15 Oktober 1817 kanthi umur 32 taun)ya iku panjenengané bangsawaan saka Swiss uga panjenengan dadi pangumbara serta orientalis.johann uga asring nulis surat jroning basa Prancis lan nandatangani kanthi inisial Louis.Panjenengané uga misuwur kanthi asma panemu saka palitalasan sisa kutha Petra ing Yordania.

Referensi[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]