Johann Ludwig Burckhardt

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Johann Ludwig Burckhardt
Johann Ludwig Burckhardt.png
Lair Cithakan:Date of birth
Lausanne, Vaud
Pati Oktober 15, 1817(1817-10-15) (umur 32)
Kairo, Mesir
Bangsa Swiss
Pakarya Musafir, ahli pengetahuan katimuran

Johann Ludwig (misuwur kanthi nama John Lewis, Jean Louis) Burckhardt (lair 24 November 1784 – pati 15 Oktober 1817 ing yuswa 32 taun)ya iku panjenengané bangsawaan saka Swiss uga panjenengan dadi pangumbara serta orientalis.johann uga asring nulis surat jroning basa Prancis lan nandatangani kanthi inisial Louis.Panjenengané uga misuwur kanthi asma panemu saka palitalasan sisa kutha Petra ing Yordania.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]