Jisoo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kim Jisoo
Jisoo berpose menyang kamera karo gaun abang
Jisoo, September 2021
Jeneng lair김지수
LairKim Jisoo
(1995-01-03) Januari 3, 1995 (umur 28)
Gunpo, Gyeonggi, Korea Kidul
PadununganKoréa Kidul Seoul
Warga nagaraBendera_Koréa Kidul Koréa Kidul
Pakaryan
  • Panembang
Karir musik
GénreK-pop
PirantiDrum, Gitar
Mangsa akarya2016–saiki
LabèlYG Entertainment
Sing magepokan
Tandha tangan
Signature of Jisoo.svg
Jisoo
Hangul김지수
Alihaksara Koréa Kang SinampurnaKim Jisoo
McCune–ReischauerGim Jisoo

Kim Ji-soo (Hangul: 김지수, lair 3 Januari 1995; umur 28 taun) yaiku panembang saka Korea Kidul. Ia menika anggota saka grup vokal wadon, Blackpink, minangka vokal lan visual utami.

Pranala jaba[besut | besut sumber]