Black Pink

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Black Pink
블랙핑크(BlackPink) - 마지막처럼 171001 코리아뮤직페스티벌.jpg
Pratélan latar wuri
SakaSeoul, South Koréa
GénreK-pop, hip-hop, R&B
Mangsa akarya2016-sekarang
LabèlYG Entertainment, YGEX
Sana jaringanSitus resmi Koréa
AnggotaJisoo
Jennie
Rosé
Lisa

Black Pink (블랙핑크) ya iku girlband kang asalé saka Koréa Kidul. Black Pink diwangun déning YG Entertainment taun 2016. Cacahe Black Pink ana 4 anggota, ya iku: Jisoo, Jennie, Rosé, Lisa.[1]

Anggota[besut | besut sumber]

Asma panggung Asma lair Tanggal lair
Jisoo
(지수)
Kim Ji-Soo
(김태연)
(1995-01-03) Januari 3, 1995 (umur 26)
Jennie
(제니)
Jennie Kim
(김제니)
(1996-01-16) Januari 16, 1996 (umur 25)
Rosé
(로제)
Roseanne Park
(박채영)
(1997-02-11) Fèbruari 11, 1997 (umur 24)
Lisa
(리사)
ลลิษา มโนบาล
(라리사 마노반)
(1997-03-27) Maret 27, 1997 (umur 24)

Gladri Personil Black Pink[besut | besut sumber]

Diskografi[besut | besut sumber]

Koréa[besut | besut sumber]

Singel
  • 2016: Square One[2]
  • 2016: Square Two[3]
  • 2017: As If It's Your Last[4]

Jepang[besut | besut sumber]

Mini album
  • 2017: Blackpink[5]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "YG新걸그룹은 4인조 '블랙핑크'..최종멤버 이미 밝힌 4인". naver. 2016-06-29. Dibukak ing 2018-01-22.
  2. "YG Entertainment unveils K-pop group BlackPink". kpopherald. 2016-08-09. Dibukak ing 2018-01-22.
  3. "[단독] 블랙핑크, 11월6일 '인기가요'+10일 '엠카' 연속 컴백 확정". naver. 2016-10-29. Dibukak ing 2018-01-22.
  4. "BLACKPINK reveals digital single before Japanese showcase". koreatimes. 2017-06-22. Dibukak ing 2018-01-22.
  5. "BLACKPINK - EP". iTunes. 2017-08-29. Dibukak ing 2018-01-22.