YG Entertainment

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

YG Entertainment ya iku label rekaman lan agen bakat kang diagegake déning anggota band Korea Seo Taiji & boys, Yang Hyun Suk kang basise ana ing kutha Seoul, Korea Kidul. Dhèwèké khusus kanggo produksi jinis musik R&B lan hip hop. YG minangka inisial saka CEO, Yang Hyun Suk. Dhaptar seniman kang kalebu rekaman Big Bang, 2NE1, Seven, Psy, Tablo lan Gummy.

Label iki dadi salah sawijining saka "tiga besar" perusahaan rekaman Korea bareng karo SM Entertainment lan JYP Entertainment amarga pangsa pasar kang kuat lan operasi internasional.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=YG_Entertainment&oldid=1079548"