Gunpo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gunpo
군포
軍浦
Kota madya
Trankripsi Korean
 • Hangul 군포시
 • Hanja 軍浦市
 • Revised Romanization Gunpo-si
 • McCune-Reischauer Kunp'o-si
Official logo of Gunpo
Emblem of Gunpo
Location of Gunpo
Country  Korea Kidul
Wewengkon Sudogwon
Pamerangan adiminstratif 11 dong
Laladan
 • Gunggung 36,352005 km2 (14,035,588 sq mi)
Cacah warga (2005)
 • Gunggung 313.413
 • Pepadhet 7.427,8/km2 (192,380/sq mi)
 • Dialect Seoul

Gunpo inggih menika satunggaling kutha ingkang mapan wonten ing provinsi Gyeonggi, Korea Kidul. Kutha menika kalebet pérangan saking Area Kapital Nasional Seoul. Cacahipun penduduk nalika ing taun 2005 menika wonten 313.413 jiwa.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Cithakan:Gyeonggi