Gunpo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gunpo
군포
軍浦
Kota madya
Trankripsi Korean
 • Hangul군포시
 • Hanja軍浦市
 • Revised RomanizationGunpo-si
 • McCune-ReischauerKunp'o-si
Official logo of Gunpo
Emblem of Gunpo
Location of Gunpo
Country Korea Kidul
WewengkonSudogwon
Pamerangan adiminstratif11 dong
Laladan
 • Gunggung36,352005 km2 (14,035,588 sq mi)
Cacah warga (2005)
 • Gunggung313.413
 • Pepadhet7.427,8/km2 (192,380/sq mi)
 • DialectSeoul

Gunpo inggih menika satunggaling kutha ingkang mapan wonten ing provinsi Gyeonggi, Korea Kidul. Kutha menika kalebet pérangan saking Area Kapital Nasional Seoul. Cacahipun penduduk nalika ing taun 2005 menika wonten 313.413 jiwa.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Cithakan:Gyeonggi