Jinny Oh Jinny Datang Lagi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jinny Oh Jinny Datang Lagi
Gambar:JOJ DL.jpg
GenreKomedi
Digawé déningMultivision Plus
AdhedasarJinny oh Jinny
Ditulis déningCuk FK
ProduserCuk FK
Eric Satyo
DiparagakakéBrianna Simorangkir
Indra Bruggman
Yusuf Surya
Jarwo Kwat
Grace Salsabila
Rizky Inggar Narvastu
Muhammad Rizky Billar
Musik déningNathanael P Winarto
Lagu pambukaJinny oh Jinny - Didi Agephe
Lagu panutupJinny oh Jinny - Didi Agephe
Negara asal Indonesia
Basa asliIndonesia
Gunggung mangsa1
Gunggung episode30 (dhaptar episode)
Prodhuksi
ProdhuserRaam Punjabi
KapernahLenteng Agung, Jakarta idul, Jakarta, Cibubur, Ciracas, Jakarta Wétan, Jakarta
Panata kaméraDolby Digital
Suwéné acara60 menit
Pambabaran
Saluran tiviantv
Format gambar4:3 SDTV
Format swaraStereo
Dibabar kapisan ingSelasa, 4 Oktober 2016
Lakuné acaraSelasa, 4 Oktober 2016 – Rabu, 23 November 2016
Kronologi
Acara sadurungéJinny oh Jinny
Acara sawiséI Love Jinny
Acara kang gegayutanJinny oh Jinny
Jinny Lagi Jinny Lagi
Untung Ada Jinny
Tuyul dan Mbak Yul
Tuyul dan Mba Yul Reborn
Jin dan Jun Bikin Kepo
Gara Gara Duyung

Jinny Oh Jinny  Teka Maneh iku sinétron Indonésia taun 2016 kang digiyaraké  ing ANTV lan lan minangka modhel anyar saka séri sadurungé sing digiyaraké  taun 2000-an. Sinétron iki diparagani déning Indra Bruggman lan Brianna Simorangkir minangka paraga utama.[1][2][3][4]

Paraga[besut | besut sumber]

  • Brianna Simorangkir minangka Jinny
  • Indra Bruggman minangka Bagus
  • Yusuf Surya minangka Jaka
  • Jarwo Kwat minangka Pak Jarwo
  • Grace Salsabila minangka Vinny
  • Rizky Inggar Narvastu minangka Cantik
  • Muhammad Rizky Billar minangka Riko
  • Anastasia Novie minangka Bojoné Pak Jarwo
  • Anna Shirley minangka Mami Anna
  • Yris Jetty Dirk de Beule minangka Ema
  • Aditya Warman minangka Sayuti Keamanan

Paraga (mangsan utawa suwe ora katon)[besut | besut sumber]

  • Tati Cuek minangka Ibu Jaka
  • Rita Hasan minangka Mama Rehe
  • Hendrik Betta minangka Papa Rehe
  • Idan Separo minangka Jin Tomat
  • Anto Galon minangka Jin Kolbis
  • Raihan Khan minangka Rahma
  • Claudia Inda Lamanna minangka Cika
  • Marcell Darwin minangka Gusti
  • Talitha Curtis Winn minangka Dinda
  • Faiz Fadhil de Niro minangka Bobby
  • Husnul Hakim minangka Rangga
  • Rendra ASN minangka Pak Nugraha

Paraga tamu[besut | besut sumber]

  • Ivan Ray minangka Bagas (seri 18-26)
  • Eko DJ minangka Bos Baroto (seri 25)
  • Shaheer Sheikh minangka Pangeran Zamzaman (seri 24) & Mr. Ammit (seri25)

Lakuné crita[besut | besut sumber]

Ing alam jin, Papa Rehe, bapaké Jinny numpak karpet. Dhèwèké bubar bali saka negara panggonané pangeran sing bakal dijodhokake karo Jinny. Jinny kang krungu telpon saka Papa Rehe, ora gelem jejodhoan karo pangeran. Dhèwèké malah minggat saka alam jin menyang bumi. Jinny blaka marang Mama Rehe, sing bakal ngowahi raine Jinny dadi beda supaya bisa kanthi gampang ing bumi. Jinny menehi gambar rai sing dipingini. Nanging Mama Rehe salah ndeleng kaca buku, ngganti raine Jinny kanthi wanita lain sing lucu banget. Papa Rehe nyusul menyang bumi, nggoleki Bagus sing lagi numpak motor, ning panggonan makarya. Motor Bagusé bisa ngilang amarga Papa Rehe sing malih dadi manungsa.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Bukan Aurelie Moeremans, Ternyata Ini Pengganti Diana Pungky di 'Jinny Oh Jinny'?". WowKeren. Dijupuk 2018-02-06. 
  2. "Indra L. Bruggman Bocorkan Jadwal Tayang 'Jinny Oh Jinny' Versi Baru, Kapan?". WowKeren. Dijupuk 2018-02-06. 
  3. "ANTV Rilis Video Promosi 'Jinny Oh Jinny', Indra Bruggman Kaget Lihat Jinny Baru?". WowKeren. Dijupuk 2018-02-06. 
  4. "Brianna Simorangkir Gantikan di 'Jinny Oh Jinny', Netter Belum Move On dari Diana Pungki". WowKeren. Dijupuk 2018-02-06.