Menyang kontèn

Marcel Darwin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Marcell Darwin
LairMarcell Darwin
PakaryanMatak
Taun aktif2006 - sekarang
Dhuwur179 cm (5 ft 10 in)

Karier[besut | besut sumber]

Marcel Darwin ya iku artis kang duwé keturunan Makassar-Jerman [1]. Aktinge wiwit dikenal déning masarakat saka sinétron Alisha sing maen karo Nia Ramadhani[1]. Ora mung sinétron, anak saka pasangan Rocky Darwin lan Annelie Darwin iki uga maen ana ing filem Lawang Sewu ([2007]) lan FTV kaya ta Cintaku di Atas Pohon Mangga.

Sinematografi[besut | besut sumber]

Sinetron[besut | besut sumber]

Film[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. a b kapanlagi.com (diakses pada tanggal 22 Maret 2011)

Cathetan suku[besut | besut sumber]