Jimbaran, Kuta Kidul, Badung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jimbaran
Kalurahan
Jimbaran kapernah ing Kabupatèn Badung
Jimbaran
Jimbaran
Jimbaran kapernah ing Bali
Jimbaran
Jimbaran
Jimbaran kapernah ing Indonésia
Jimbaran
Jimbaran
Koordhinat: 8°47′36″S 115°09′36″E / 8.7934°S 115.16006°E / -8.7934; 115.16006Koordhinat: 8°47′36″S 115°09′36″E / 8.7934°S 115.16006°E / -8.7934; 115.16006
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBadung
KacamatanKuta Kidul
Kodhe laladan
administrasi
51.03.05.1006

Jimbaran iku kalurahan ing Kacamatan Kuta Kidul, Kabupatèn Badung, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kuta Kidul, Badung