Jessica

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Jessica Jung
Jessica at a fansigning event for SOUP, 4 April 2014.jpg
Pratélan latar wuri
Paraban Ice Princess, Sica, SicaChu, Ahjumma, Sergeant Sic
Saka Seoul, South Koréa Kidul
Génre Pop, R&B, dance-pop
Mangsa akarya 2007 (2007)–present
Labèl SM Entertainment
Universal Music Japan
Interscope Records
Sing magepokan Girls' Generation (2007-sapunika)
SM Town
Route 0 (2002-2003)
Sana jaringan Official website


Signature of Jessica.

Jessica Jung
Hangul 티파니
Alihaksara sing Disampurnakaké Jesika Jeong
McCune–Reischauer Chesik'a Chŏng
Jeneng lair
Hangul 제시카 정
Alihaksara sing Disampurnakaké Jeong Su-yeon
McCune–Reischauer Chŏng Su-yŏn
Korean name
Hangul
Hanja

Jessica Jung inggih punika salah satunggalipun anggota saking SNSD/Girls' Generation, girls band saking Korea Kidul

Karir Jessica[besut | besut sumber]

Anggota salah satunggalipun SNSD utawi ingkang dipunkenal kasebat Girls Generation punika nglampahipun sesi pemotretan ing nagara tropis Asia Tenggara inggih punika Indonesia. Pemotretan punika tepatipun ing Pulau Bali. Jessica nglampahipun foto kados majalah Single. Ing mriko Jessica foto dados putri Bali ingkang maduaken warna warna ingkang cerah lan ekspresif.[1]

Solo[besut | besut sumber]

Taun Judul Tembang Duradi Artis
2008 Roommate "Oppa Nappa" 03:45 Trio with Seohyun & Tiffany
It's Fantastic "It's Fantastic" 03:40 Trio with Seohyun & Tiffany
2009 Olympic Duet Song Festival "NaengMyun" 03:41 Duet with Park Myeong Soo
2010 Sweet Delight "Sweet Delight" 03:20 Solo
2011 Romance Town OST "Because Tear Are Overflowing" 04:46 Solo
2012 Wild Romance 0ST "What To Do" 03:54 Duet with Kim Jinpyo

Filmography[besut | besut sumber]

Drama Tv[besut | besut sumber]

Taun Judul Paraga
2008 Unstoppable Marriage as Bool Gwang Dong (seven princess) (cameo)
2009 Taehee, Hyekyo, Jihyun! English teacher (cameo)
2010 Oh My Lady! Herself (cameo)
2012 Wild Romance Kang Jong-hee

Seri Tv[besut | besut sumber]

Taun Judul Paraga
2007 Cutie Honey, Mini Musical A bully along with Yuri, Hyoyeon
2010 Happy Birthday Host

Video Musik[besut | besut sumber]

Taun Tembang Artis Paraga
2007 "Love is Late, I'm Sorry" Kim Jo Han Herself
2009 "Super Girl" Super Junior-M Herself
"S.E.O.U.L." Super Junior and Girls' Generation Female photographer


Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (id)www.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 1 September 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jessica&oldid=1014998"