Hyoyeon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Hyoyeon
Hyoyeon at KBS Gayo Daechukje 2015 02.jpg
Hyoyeon (2015)
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Kim Hyo-yeon (김효연)
Paraban Hyoyeon
Génre K-pop
Pakaryan penyanyi, penari,peragawati
Mangsa akarya 2007–sekarang
Labèl SM Entertainment
Sing magepokan Girls' Generation
SM Town
Sana jaringan http://girlsgeneration.smtown.com

Kim Hyo-yeon (Hangul:김효연 lair ing Incheon, 22 Sèptèmber 1989; umur 27 taun) utawa luwih dikenal Hyoyeon ya iku penyanyi,penari lan peragawati tenar kang asale saka Korea Selatan. Dhèwèké salah sawijine anggota Girl's Generation. Amarga prigel banget anggone njoged, ing Girl's Generation dhèwèké diarani Dancing Queen.

Biografi[besut | besut sumber]

Hyoyeon lahir ing Incheon,Korea Selatan surya kaping 22 September 1989. Dhèwèké urip bareng wong tua lan adhike, Kim Min-goo. Dhèwèké lolos audisi nalika yuswane 11 taun ing SM Casting System taun 2000. Sakbenere dhèwèké ora pengen tumut audisi SM Entertainment, nangin amarga ibune remen banget karo boybang H.O.T., Ibune meksa supaya dhèwèké bisa ketemu idola ibune. Taun 2004, dhèwèké lunga menyang China karo Siwon saperlu sinau basa Mandarin.

Karir[besut | besut sumber]

Girls' Generation[besut | besut sumber]

Artikel utama: Girls' Generation

Pranala luar[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hyoyeon&oldid=1086617"