Menyang kontèn

Jelijih Punggang, Pupuan, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jelijih Punggang
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Tabanan Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°24′23″S 115°00′12″E / 8.40642°S 115.00339°E / -8.40642; 115.00339Koordhinat: 8°24′23″S 115°00′12″E / 8.40642°S 115.00339°E / -8.40642; 115.00339
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanPupuan
Kodhe laladan
administrasi
51.02.10.2010

Jelijih Punggang iku désa ing Kacamatan Pupuan, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Pupuan, Tabanan