Jegu, Penebel, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jegu
Désa
Jegu kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Jegu
Jegu
Jegu kapernah ing Bali
Jegu
Jegu
Jegu kapernah ing Indonésia
Jegu
Jegu
Koordhinat: 8°27′36″S 115°07′28″E / 8.46008°S 115.12449°E / -8.46008; 115.12449Koordhinat: 8°27′36″S 115°07′28″E / 8.46008°S 115.12449°E / -8.46008; 115.12449
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanPenebel
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Jegu iku désa ing Kacamatan Penebel, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Penebel, Tabanan