Jatiluwih, Penebel, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jatiluwih
Désa
Jatiluwih kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Jatiluwih
Jatiluwih
Jatiluwih kapernah ing Bali
Jatiluwih
Jatiluwih
Jatiluwih kapernah ing Indonésia
Jatiluwih
Jatiluwih
Koordhinat: 8°21′15″S 115°07′01″E / 8.35403°S 115.11704°E / -8.35403; 115.11704Koordhinat: 8°21′15″S 115°07′01″E / 8.35403°S 115.11704°E / -8.35403; 115.11704
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanPenebel
Kodhe laladan
administrasi
51.02.08.2013

Jatiluwih iku désa ing Kacamatan Penebel, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Penebel, Tabanan