Jatidjan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Laksamana Madya Laut Jatidjan (lair 27 Novèmber 1926 – pati ing Jakarta, 12 Januari 2008 ing umur 81 taun) iku Mantri Perhubungan Kabinèt Dwikora III lan Mantri Maritim/Kalautan ing Kabinèt Ampera I ing mangsa pamaréntahan Présidhèn Soekarno.

Tilar donya[besut | besut sumber]

Jatidjan tilar donya tanggal 12 Januari 2008, lan disarèkaké ing Taman Makam Pahlawan, Kalibata.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

  • obituari


Didhisiki déning:
Ali Sadikin
{{{jabatan}}}
1966-1968
Diganti déning:
Sutopo