12

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Dasawarsa: 00-an  10-an  20-an
Abad: kaping-0  kaping-1  kaping-2
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-12 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=12&oldid=837992"