Hotel Bahari Inn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Hotel Bahari Inn
250px

Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 464: Unable to find the specified location map definition. Neither "Module:Location map/data/Indonésia Java" nor "Template:Location map Indonésia Java" exists.

Lokasi di Pulau Jawa
Lokasi Indonésia Kota Tegal, Indonésia
Alamat Jl. Kolonel Sugiono, Kota Tegal, Jawa Tengah
Coordinates 6°10′58″S 106°49′44″E / 6.18278°S 106.82889°E / -6.18278; 106.82889
Website www.bahariinn.com

Hotel Bahari Inn utawi langkung misuwur kanthi sebatan Bahari Inn inggih punika salah satunggalipun hotèl bisnis bintang tiga ingkang dumunung wonten Kutha Tegal Jawa Tengah, Indonesia. Hotèl punika dipundegaken ing taun 1995 déning Yohanes Sukoco, Dian Susilo, lan Johan sedaya saking Tegal. Kajawi nyawisaken fasilitas kamar, hotèl punika dipunjangkepi kaliyan papan pahargyan, papan pirembagan, kolam nglangi, dhiskotèk, lan griya dhahar.[1][2][3]

Latar wingking[besut | besut sumber]

Wontenipun Hotel Bahari Inn ing Kutha Tegal adhedhasar pamikiran géografis, ing mriku Kutha Tegal dumunung wonten samadyaning antawisipun Kutha Jakarta lan Surabaya. Saéngga, dipunkajengaken para pelancong ingkang tindak tebih lan ngraosaken lungkrah salebetipun margi saget pinarak wonten hotèl ini, kanthi fasilitas bintang tiga. Hotèl punika, minangkani ngundhakaken panyadéan, ugi asring ngawontenaken adicara ing antawisipun Adon-adon Nyanyi kagem laré alit, ingkang naté ngrawuhaken penyanyi alit Tina Toon, pagelaran musik Enyong Nang Kafe kanthi lelagon saking golongan Top 40s, pahargyan dhahar ageng ingkang nyuguhaken bintang antawisipun Nunus Utomo, Johan Untung, Koes Hendratmo, Delon, Benny Panjaitan, lan sanèsipun. Hotel Bahari Inn ugi naté dipun-ginakaken minangka papan panggènan ngawontenaken pameran sungging pakaryanipun Moses Misdy lan Konggrès Basa Tegal ingkang dipunpandhégani déning Yono Daryono.

Kamar ingkang kacawisaken wonten ing Hotel Bahari Inn inggih punika Standard, Suite, Junior Suite, Superior, lan Deluxe. Wondéné fasilitas pandhukung awujud Sebayu Convention Hall, ruang rapat, Kafe Nelayan, dhiskotèk Mushro, lan kolam nglangi.

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Suara Merdeka: Selasa, 06 Dhésèmber 2005 PHRI dan Pengusaha Ritel Berharap Daya Max Plus Direvisi, kapundhut 18 Fèbruari 2017
  2. ^ Suara Merdeka: Kongres Bahasa Tegal I Perlu Dibuatkan Produk Hukum, kapundhut 18 Fèbruari 2017
  3. ^ Suara Merdeka: BPJS Gandeng Perhotelan, kapundhut 18 Fèbruari 2017