Herring acar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Herring karo bawang
Herring karo krim sing ora nguntungke, chives, kentang lan endhog

Herring acar minangka cara tradisional kanggo nglestarekake herring minangka panganan kanthi cara pickling utawa ngobati . Herring sing paling ditambani nggunakake proses ngobati rong langkah: pisanan diobati nganggo uyah kanggo ngekstrak banyu; banjur uyah dicopot lan herring dikonsumsi nganggo larutan cuka, uyah, lan gula, asring nganggo lada, godhong teluk, bawang mentah, lan liya-liyane. Roso tambahan kalebu sherry, mustar lan dill, dene bahan-bahan non-tradisional liyane uga wiwit dilebokake ing taun-taun pungkasan.