Guwa-Guwa, Ra'as, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Guwa-Guwa
Désa
Guwa-Guwa kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Guwa-Guwa
Guwa-Guwa
Guwa-Guwa kapernah ing Jawa Wétan
Guwa-Guwa
Guwa-Guwa
Guwa-Guwa kapernah ing Indonésia
Guwa-Guwa
Guwa-Guwa
Koordhinat: 7°07′35″S 114°46′41″E / 7.12641°S 114.778°E / -7.12641; 114.778Koordhinat: 7°07′35″S 114°46′41″E / 7.12641°S 114.778°E / -7.12641; 114.778
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanRa'as
Kodhe laladan
administrasi
35.29.22.2009

Guwa-Guwa iku désa ing Kacamatan Ra'as, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Ra'as, Sumenep