Groat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Groats
Kasza jeczmienna 02.jpg
Barley groats
JinisWhole grain
Woworan pokokany grains such as oats, wheat, barley, millet or rye etc.
VariasiBulgur
Buku masakan: Groats  Médhia: Groats

Groats (utawa ing sawetara kasus, "woh wohan beri") sing hulled kernels saka macem-macem sereal pari-parian, kayata oat, gandum, Rye, lan gandum . Groats sing kabèh pari-parian sing kalebu ing kuman sereal lan-sugih serat bran bagean saka gandum, sarta endosperm (kang produk biasanipun saka panggilingan ).Groat uga bisa diprodhuksi saka wiji pseudocereal kayata soba .

Referensi[besut | besut sumber]