Bulgur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bulgur

Bulgur (saka basa Basa Turki: bulgur ; Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; refs tanpa jeneng kudu ana isiné uga burghul, saka Arab: برغل‎, salin aksara burġulMasalah sitiran: Tenger <ref> ora trep;

refs tanpa jeneng kudu ana isiné ) iku sereal panganan saka retak parboiled groats sawetara beda gandum spesies, paling asring saka gandum <i id="mwGg">durum</i> . Asale saka masakan Timur Tengah . Bulgur sok-sok bingung karo gandum sing retak, yaiku gandum sing ditumbuk sing, ora kaya bulgur, durung diolah. [1] Bulgur iku bahan sing umum ing masakan saka akèh negara ing Timur Tengah lan Mediterania Basin . [2]  ] [3] [4] Kuwasa lan wangi nutty. Bulgur kasedhiya ing macem-macem tlatah, biasane alus, medium, kasar lan ekstra kasar. Bulgur kualitas tinggi duwe ukuran partikel sing seragam.

Bulgur
Persèntase sadarma pangira-ira sarana pamrayoga ing AS tumrap wong diwasa.

[5]

[ <span title="The material near this tag may rely on a self-published source. (February 2020)">sumber diterbitake dhewe?</span>[butuh sitiran] [ <span title="This claim needs references to reliable sources. (October 2018)">perlu rujukan</span> ]

Bulgur

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng SteenNoyes20152
  2. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng PetrosianUnderwood20062
  3. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng Gelletly20142
  4. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng Albala20112
  5. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng Wise2004