Klobot

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
klobot

Klobot, utawa asring kasebut kulit jagung ya iku selembaran godhong kang mbungkus tongkol jagung.Klobot kagolong jinisé kang njangkepi tongkol.

Mupangat[besut | besut sumber]

Klobot sing digaringake bisa digunakake kanggo bahan utama krajinan tangan lan wungkus panganan, kayata jenang, dodol lan wajik klethik. Saliyane iku, klobot uga dienggo kanggo ngganteni garèt udud kanggo nglinting mbako.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Klobot&oldid=974267"