Gowongan, Jetis, Kutha Ngayogyakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gowongan
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGowongan
Gowongan kapernah ing Kutha Yogyakarta
Gowongan
Gowongan
Gowongan kapernah ing Ngayogyakarta
Gowongan
Gowongan
Gowongan kapernah ing Indonésia
Gowongan
Gowongan
Koordhinat: 7°47′07″S 110°21′59″E / 7.78529°S 110.36652°E / -7.78529; 110.36652Koordhinat: 7°47′07″S 110°21′59″E / 7.78529°S 110.36652°E / -7.78529; 110.36652
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KuthaNgayogyakarta
KacamatanJetis
Kodhe laladan
administrasi
34.71.02.1003

Gowongan iku kalurahan ing Kacamatan Jetis, Kutha Ngayogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 maint: unrecognized language (link)