Gowok

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gowok
Buah Gohok.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Klas: Magnoliopsida
Ordho: Myrtales
Famili: Myrtaceae
Génus: Syzygium
Spésies: S. polycephalum
Jeneng binomial
Syzygium polycephalum
(Miq.) Merr. & Perry

Gowok, kupa, utawa kepa ya iku siji wit woh anggota suku jambu-jambuan utawa Myrtaceae kang asalé Indonesia, khususé Jawa lan Kalimantan. Jeneg-jenenge ing basa laladan ya iku gohok (Btw.), kupa, kupa beunyeur (Sd.), gowok, dompyong (Jw.).[1]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

  • Gowok, ing Database Prohati

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. Heyne, K. 1987. Tumbuhan Berguna Indonesia, jil. 3. Yay. Sarana Wana Jaya, Jakarta. Hal. 1522.