Giricahya, Purwasari, Gunungkidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Giricahya
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGiricahyo
Giricahya kapernah ing Kabupatèn Gunungkidul
Giricahya
Giricahya
Giricahya kapernah ing Ngayogyakarta
Giricahya
Giricahya
Giricahya kapernah ing Indonésia
Giricahya
Giricahya
Koordhinat: 8°02′03″S 110°21′46″E / 8.03425°S 110.36269°E / -8.03425; 110.36269Koordhinat: 8°02′03″S 110°21′46″E / 8.03425°S 110.36269°E / -8.03425; 110.36269
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
KacamatanPurwasari
Kodhe laladan
administrasi
34.03.18.2002

Giricahya iku désa ing Kacamatan Purwasari, Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)