George Toisutta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Letnan Jendral George Toisutta (Lair ing: Makassar tanggal 1 Juni 1953), iku sawijining perwira TNI Angkatan Dharat sing mengku kalungguhan Pangkostrad.

Profil:

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Antara Pikiran Rakyat