Batalyon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Tandha taktis Batalyon

Batalyon iku tataran ékan militèr kang dumadi saka loro nganti enem kompi, kang biyasa dibawahi prajurit kanthi pangkat Letnan Kolonèl. Istilah batalyon béda-béda ing sawenèh nagara. Sawijining batalyon racaké minangka péranganing sawijining rèsimèn, grup, utawa brigade, gumantung saka sistem organisasi kang dianggo.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Cithakan:Ékan militèr