Rèsimèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Rèsimèn (ing TNI disingkat Men) iku pasukan tentara kang dumadi saka sawetara batalyon, kang biasané dipimpin déning perwira menengah.[1]

Resimen ing Indonésia[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ Pusat Basa Indonésia; Kamus Besar Basa Indonésia: Edisi Ketiga. Jakarta: Balai Pustaka, 2005. ISBN 979-407-182-X.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rèsimèn&oldid=993496"