Rèsimèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Rèsimèn (ing TNI disingkat Men) iku wadyabala bala kang dumadi saka sawatara batalyon, kang racaké dibawahi perwira menengah.[1]

Resimen ing Indonésia[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Pusat Basa Indonésia; Kamus Besar Basa Indonésia: Edisi Ketiga. Jakarta: Balai Pustaka, 2005. ISBN 979-407-182-X.

Cithakan:Ékan militèr