Rèsimèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Rèsimèn (ing TNI disingkat Men) iku wadyabala tentara kang dumadi saka sawetara batalyon, kang racaké dipimpin déning perwira menengah.[1]

Resimen ing Indonésia[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Pusat Basa Indonésia; Kamus Besar Basa Indonésia: Edisi Ketiga. Jakarta: Balai Pustaka, 2005. ISBN 979-407-182-X.

Cithakan:Ékan militèr