Rèsimèn

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Rèsimèn (ing TNI disingkat Men) kuwi pasukan tentara kang dumadi saka sawetara batalyon, kang biasané dipimpin déning perwira menengah.[1]

Resimen ing Indonesia[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Pusat Bahasa Indonesia; Kamus Besar Bahasa Indonesia: Edisi Ketiga. Jakarta: Balai Pustaka, 2005. ISBN 979-407-182-X.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rèsimèn&oldid=814511"