Rèsimèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Rèsimèn (ing TNI disingkat Men) iku wadyabala bala kang dumadi saka sawatara batalyon, kang racaké dibawahi perwira menengah.[1]

Resimen ing Indonésia[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Pusat Basa Indonésia; Kamus Besar Basa Indonésia: Edisi Ketiga. Jakarta: Balai Pustaka, 2005. ISBN 979-407-182-X.

Cithakan:Ékan militèr