Gendéra Filipina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
FIAV 111111.svg Rasio Gendéra: 1:2

Gendéra Filipina misuwur wiwit tanggal 12 Juni 1898. Uga gendéra Filipina duwé gendéra dwiwerna biru lan abang kanthi wangun segitiga padha sisih putih ing sakbelahé cagak. Ing tengah-tengah segitelu mau uga aba simbol srengéngé kanthi warna kuning uga ana wolu cahya, kang kapengkar dadi telu; ing pojok segitelu mau bintang pesagi lima warna kuning.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]