Gendéra Filipina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
FIAV 111111.svg Rasio Gendéra: 1:2

Gendéra Filipina misuwur wiwit tanggal 12 Juni 1898. Uga gendéra Filipina nduwèni gendéra dwiwerna biru lan abang kanthi wangun segitiga padha sisi putih ing sakbelahé cagak. Ing tengah-tengah segitelu kasebut uga aba simbol srengéngé kanthi werna kuning uga ana wolu cahya, kang kapengkar dadi telu; ing pojok segitelu kasebut bintang pesagi lima werna kuning.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]