Gebangrejo, Poso Kota, Poso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gebangrejo
Kalurahan
Kecamatan Poso Kota.png
Petha dunungé Kalurahan Gebangrejo
Nagara Indonésia
ProvinsiSulawesi Tengah
KabupatènPoso
KacamatanPoso Kota
Angka pos94619
Jembar12,8 km2
Cacah padunung22.815 jiwa
Kapadhetan1782 jiwa/km2

Gebangrejo iku kalurahan ing kacamatan Poso Kota, Poso, Sulawesi Tengah, Indonésia. Kalurahan iki duwé kodhe pos 94619. Kalurahan iki duwé sing ndunungi cacahé 22.815 jiwa lan jembar wewengkon 12,8 km2.[1][2][3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. BPS Poso 2016, k. 50.
  2. BPS Poso 2016, k. 51.
  3. BPS Poso Kota 2016, k. 10.

Buku[besut | besut sumber]

  • BPS (2016). Kabupaten Poso dalam Angka 2016 - Poso Regency in Figures 2016 (PDF) (ing basa Indonesia). Poso: Central Bureau of Statistics of Poso Regency.CS1 maint: ref=harv (link)
  • BPS Poso Kota (2016). "Kecamatan Poso Kota dalam Angka 2016 - Poso Kota Subdistrict in Figures 2016" (PDF) (ing basa Indonesia). Poso: Central Bureau of Statistics of Poso Regency.CS1 maint: ref=harv (link)

Cithakan:Rintisan-Kalurahan-Poso