Flapjack

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Flapjack
Flapjacks.jpg
Flapjacks with added dried fruit
JinisDessert bar
Panggonan asalUnited Kingdom
Woworan pokokRolled oats, butter, brown sugar, golden syrup/honey
Buku masakan: Flapjack  Médhia: Flapjack

Ing Inggris, Isle of Man, Irlandia, lan Newfoundland, flapjack nuduhake bar panggang, dimasak ing wajan oven lan dipotong dadi alun-alun utawa persegi panjang, digawe saka gandum, lemak (biasane butter ), coklat gula lan biasane sirup emas . Ing negara liyane sing nganggo basa Inggris, barang sing padha diarani kanthi jeneng beda, kayata bar muesli, bar sereal, bar oat utawa (ing Australia) irisan . Camilan kasebut mirip karo bar granola Amerika Utara, lan ing Amerika Serikat lan umume Kanada, istilah flapjack minangka istilah kanggo pancake sing kondhang nanging kurang digunakake.