FOX Asia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Fox (Asia)
FOX wordmark-orange.svg
Slogan So Fox
Negara Cithakan:HKG
Basa Inggris
Wilayah siaran  Jepang
Cithakan:HKG
 Indonésia
Bendera_Filipina Filipina
Bendera_Singapura Singapura
Bendera_Thailand Thailand
 Malaysia
Cithakan:TWN
Bendera_Vietnam Vietnam
Diluncuraké February 1998 (Japan)
December 2009 (Asia)
Januari 2006 (Nagara-nagara Arab)
Sing duwé Fox International Channels
Kantor pusat Hong Kong
Format gambar 4:3 SDTV
Situs web http://Official Site (Asia)
Official Site (Japan)
Official Site (Indonesia)
Kasumadyan
Siaran satelit
SKY Perfect (Japan) Channel 33419
I Hits (Japan) Channel 233
JC Hits (Japan) Channel 754
SKY Perfect e2 (Japan) Channel 312
Indovision (Indonesia) Channel 153
Aora TV (Indonesia) Channel 307
TelkomVision (Indonesia) Channel 112
Astro (Malaysia) Channel 710
DishHD Asia (Taiwan) Channel 370 (HD)
VTC Digital (Vietnam) Channel 07 (HD)
Siaran kabel
SkyCable (Philippines) Channel 50
StarHub TV (Singapore) Channel 505 (SD)
Channel 558 (HD)
Royal Cable (Philippines) Channel 77
Global Destiny (Philippines) Channel 32
Siaran IPTV liwat ADSL
now TV (Hong Kong) Channel 515

FOX Asia ya iku salah sijiné stasiun televisi kang minangka sawijining golongan karo Fox Broadcasting Company, lan duwéke Fox International Channels lan STAR TV. Saluran iki diluncurake ing Jepang ing wulan Fèbruari 1998 bebarengan karo Fox Crime, Fox life, lan liya-liyané. FOX versi Jepang duwé acara kang béda dibandingake karo FOX Asia.

Sekilas[besut | besut sumber]

Saluran iki diluncurake ing Asia Tenggara ing mangsa semi 2010.

Saluran teroperasi[besut | besut sumber]

  • FOX (South East Asia)
  • FOX (Indonesia)
  • FOX (Malaysia)
  • FOX (China)
  • SBS FOX (South Koréa)
  • FOX (Japan)
  • FOX HD (South East Asia)
  • SBS FOX HD (South Koréa)

Saluran Relai FOX[besut | besut sumber]

  • FOX Indonesia

FOX Indonesia diluncurake tanggal 2 Juni 2013 kanthi Slogan Aku, Saya, Gue, Kita, I ♥ FOX lan direlai déning 15 Saluran yaitu:

  • 19tv 23 UHF Jabodetabek
  • 20tv 23 UHF Bandung
  • 50tv 23 UHF Jogjakarta
  • 55tv 23 UHF Surabaya & Madura
  • 60tv 23 UHF Denpasar
  • 69tv 23 UHF Kupang & Mataram
  • 76tv 23 UHF Pontianak & Palangkaraya
  • 81tv 23 UHF Banjarmasin, Balikpapan, Samarinda, & Tarakan
  • 96tv 23 UHF Makassar & Palu
  • Ch101 23 UHF Medan
  • Ch102 23 UHF Riau & Batam
  • Ch103 23 UHF Padang & Palembang
  • Ch104 23 UHF Pangkal Pinang
  • Ch61 23 UHF Lampung
  • Ch35 23 UHF Jayapura, Manokwari, & Ambon.
  • FOX Malaysia

FOX Malaysia diluncurake Tanggal 15 Juni 2013 kanthi Slogan I ♥ FOX ON Ntv7 lan digiyaraké ing Ntv7 suwéné 8 jam lan giyaran HD digiyaraké ing Astro Cakra HD suwéné 15 Jam.

  • FOX China

FOX China diluncurake ing tanggal 1 Juli 2014 kanthi Slogan 我爱你 ♥ FOX (pinyin:Wo Ai Ni FOX) lan digiyaraké kanthi bébas ing Stasiun TV Dragon TV ing Hongkong & SETTV ing Taipei.

  • FOX South Koréa (SBS FOX)

FOX South Koréa diluncurake ing tanggal 21 Agustus 2012. Wiwitane saluran iki mung ana ing saluran SBSFunE (SBS E!) lan digiyaraké kurang luwih 6-9 Jam saben dina lan ing tanggal 31 Dhésèmber 2012 FOX South Koréa ngluncurake saluran duwéke dhéwé kanthi jeneng SBS FOX lan Saluran HD diluncurake ing tanggal 1 Januari 2013 ing saluran 305 SkyLife & Saluran 509 ing CJ TV Ing.

Acara kang ditayangake[besut | besut sumber]

Déné Fox Asia ngimpor sapérangan acara kang disekseni déning AS, ana hak-hak pinisah diwènèhake versi saben saluran. Mula Fox Asia duwé line-up acara kang béda saka mitra AS, kalebu kang mèlu ing jaringan saingan ing Amérika Sarékat lan diprodhuksi déning pesaing saka 20th Century Fox.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]