FK Panevėžys

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
FK Panevėžys
Jeneng dawaFutbolo klubas Panevėžys
Parabanpanevėžiečiai
Yasa2015; 7 taun kapungkur (2015)
StadhiyonAukštaitijos stadionas, Panevėžys, Litowen
Momotan4.000
MantriLitowen Bronius Vaitiekūnas
ManajerPortegal
LigaA lyga
2021Liga Super, Ke-4
Sana jaringanKaca tepas klUb
Kandhang
Njaban
Current season

Futbolo klubas Panevėžys inggih punika sawijining klub ulah raga Litowen.

Performa di liga[besut | besut sumber]

Musim Tingkat Liga Tempat @
2015 2. Pirma lyga 8. [1]
2016 2. Pirma lyga 5. [2]
2017 2. Pirma lyga 10. [3]
2018 2. Pirma lyga 1. [4]
2019 1. A lyga 5. [5]
2020 1. A lyga 5. [6]

Skuat[besut | besut sumber]

Per 20 January 2022.[7][8][9]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
12 Litowen GK
Litowen GK Ignas Driomovas
27 Portegal GK Rafael Broetto [10]
15 Litowen DF [[]]
7 Litowen MF Ernestas Veliulis
16 Litowen MF (kapten) Captain sports.svg
18 Litowen MF Tautvydas Eliošius
9 Brazil FW Jorge Elias dos Santos
14 Litowen FW Ignas Kružikas
19 Kolombia FW Sebastien Vasquez Gamboa
23 Litowen FW Eimantas Abramavičius

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]