Menyang kontèn

FK Panevėžys

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
FK Panevėžys
Jeneng dawaFutbolo klubas Panevėžys
Parabanpanevėžiečiai
Yasa2015; 9 taun kapungkur (2015)
SetadhiyonAukštaitijos stadionas, Panevėžys, Litowen
Momotan4.000
MantriLitowen Bronius Vaitiekūnas
Manajer
LigaA lyga
2023Liga Super, Juara
Sana jaringanKaca tepas klub
Kandhang
Njaban
Current season

Futbolo klubas Panevėžys inggih punika sawijining klub ulah raga Litowen.

Performa di liga

[besut | besut sumber]
Musim Tingkat Liga Tempat @
2015 2. Pirma lyga 8. [1]
2016 2. Pirma lyga 5. [2]
2017 2. Pirma lyga 10. [3]
2018 2. Pirma lyga 1. [4]
2019 1. A lyga 5. [5]
2020 1. A lyga 5. [6]
2021 1. A lyga 4. [7]
2022 1. A lyga 3. [8]
2023 1. A lyga 1. [9]
2024 1. A lyga . [10]
Per 1 July 2024.[11][12]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1 Litowen GK Vytautas Černiauskas
22 Moldhova GK Emil Tîmbur
2 Litowen DF Linas Klimavičius
32 Litowen DF Rokas Rasimavičius
29 Litowen DF Markas Beneta
5 Argèntina FW Nicolás Gorobsov
7 Litowen MF Ernestas Veliulis
15 Litowen MF Tanas Petukauskas
11 Nikaragua FW Ariagner Smith

Cathetan suku

[besut | besut sumber]

Pranala njaba

[besut | besut sumber]