Menyang kontèn

Ekasari, Melaya, Jembrana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ekasari
Désa
Ekasari kapernah ing Kabupatèn Jembrana
Ekasari
Ekasari
Ekasari kapernah ing Bali
Ekasari
Ekasari
Ekasari kapernah ing Indonesia
Ekasari
Ekasari
Koordhinat: 8°14′33″S 114°32′27″E / 8.24252°S 114.54077°E / -8.24252; 114.54077Koordhinat: 8°14′33″S 114°32′27″E / 8.24252°S 114.54077°E / -8.24252; 114.54077
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènJembrana
KacamatanMelaya
Kodhe laladan
administrasi
51.01.04.2004

Ekasari iku désa ing Kacamatan Melaya, Kabupatèn Jembrana, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Melaya, Jembrana