Djoko Santoso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Djoko Santoso

Jendral TNI Djoko Santoso (lair ing Sala, 8 September 1952) iku Panglima Tentara Nasional Indonésia wiwit tanggal 28 Dhésèmber 2007. Sadurungé Djoko mengku kalungguhan Kepala Staf TNI Angkatan Dharat, wiwit tanggal 18 Fèbruari 2005. Karir Djoko ing militèr diwiwiti kanthi mengku kalungguhan Waassospol Kaster TNI (1998), Kasdam IV/Diponegoro (2000), Pangdivif 2 Kostrad (2001), Pangdam XVI/Pattimura lan Panglima Komando Operasi Pemulihan Keamanan (Pangkoopslihkam) ing Maluku (2002-2003), Panglima Kodam (Pangdam) Jaya Mèi 2003-Oktober 2003 lan Wakil Kepala Staf TNI AD taun (2003-2005).

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Jabatan militèr
Didhisiki déning:
Ryamizard Ryacudu
Kepala Staf TNI Angkatan Dharat
2005–2007
Diganti déning:
Agustadi Sasongko Purnomo
Didhisiki déning:
Djoko Suyanto
Panglima Tentara Nasional Indonésia
2007–2010
Diganti déning:
Agus Suhartono