Agustadi Sasongko Purnomo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Agustadi Sasongko Purnomo

Letnan Jenderal TNI Agustadi Sasongko Purnomo (lair ing Surabaya 6 Agustus 1952) iku Kepala Staf TNI Angkatan Dharat wektu iki. Agustadi nggantèkakéJendral TNI Djoko Santoso ing tanggal 28 Dhésèmber 2007. Sadurungé Agustadi mengku kalungguhan Sekretaris Menkopolhukam. Agustadi minangka lulusan paling apik AKABRI taun 1974. Agustadi uga tau dadi anggota DPR.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Didhisiki déning:
Djoko Santoso
{{{jabatan}}}
2007-saiki
Diganti déning:
isih mengku