Diego Ribas da Cunha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Diego
Diego Ribas @ Fenerbahce - Altinordu 23 December 2014.jpg
Diego taun 2014
Katerangan priangga
Jeneng dawa Diego Ribas da Cunha
Tanggal lair (1985-02-28) 28 Fèbruari 1985 (umur 32)
Papan lair Ribeirão Preto, Brazil
Dhuwur 1.73 m (5 ft 8 in)[1]
Posisi main Attacking midfielder
Katerangan klub
Tim saiki
Flamengo
Angka 35
Karir nom
1996–2001 Santos
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2002–2004 Santos 64 (21)
2004–2006 Porto 48 (4)
2006–2009 Werder Bremen 84 (38)
2009–2010 Juventus 33 (5)
2010–2014 VfL Wolfsburg 76 (19)
2011–2012 Atlético Madrid (loan) 30 (3)
2014 Atlético Madrid 13 (1)
2014–2016 Fenerbahçe 53 (5)
2016– Flamengo 4 (2)
Tim nasional
2004–2008 Brazil U23 15 (7)
2003–2011 Brazil 33 (4)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 12 September 2016.


Diego Ribas da Cunha (lair ing Ribeirão Preto, 28 Fèbruari 1985; umur 32 taun) ya iku salahsijiné pamain bal-balan profèsional teka Brasil sing tau main kanggo VfL Wolfsburg.[2] Piyambaké saiki main ndhik tim Flamengo. Diego sing biasaé main dadi gelandang serang sadurungé uga tau main ndhik Santos, Porto, Werder Bremen, lan Juventus.

Prestasi[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Santos
  • Campeonato Brasileiro Série A : 2002
Porto
Werder Bremen
  • DFB-Ligapokal: 2006
  • DFB Pokal: 2008–09
Atlético Madrid

Tim nasional[besut | besut sumber]

Brazil Brasil

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ "DIEGO" (ing basa Spanish). clubatleticodemadrid.com. Dijupuk 20 April 2014. 
  2. ^ "Vier Abgänge / Diego zu Atletico Madrid" [Four losses / Diego to Atlético] (ing basa German). 31 August 2011. Dijupuk 31 August 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]