Dawé, Kudus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Dawe, Kudus)
Dawé
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Dawe
Dawé is located in Jawa Tengah
Dawé
Dawé
Dawé is located in Indonésia
Dawé
Dawé
Koordhinat: 6°42′31″S 110°53′30″E / 6.70858°S 110.89174°E / -6.70858; 110.89174Koordhinat: 6°42′31″S 110°53′30″E / 6.70858°S 110.89174°E / -6.70858; 110.89174
Nagara Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Kudus
Kodhe laladan
administrasi
33.19.09

Dawé iku kacamatan ing Kabupatèn Kudus.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.