Dawé, Kudus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Dawe, Kudus)
Dawé
Kacamatan
Kudus.jpg
Petha dunungé Kacamatan Dawé
Nagara  Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Kudus
Jembar Ha.;

Dawé iku kacamatan ing kabupatèn Kudus, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa-désa[besut | besut sumber]

  1. Cendono
  2. Colo
  3. Cranggang
  4. Dukuhwaringin
  5. Glagah Kulon
  6. Japan
  7. Kajar
  8. Kandangmas
  9. Kuwukan
  10. Lau
  11. Margorejo
  12. Piji
  13. Puyoh
  14. Rejosari
  15. Samirejo
  16. Soco
  17. Tergo
  18. Ternadi

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Dawe


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dawé,_Kudus&oldid=1046353"