Crema de fruta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Crema de fruta
00114jfCuisine of Bulacan Food Cakes Delicaciesfvf 30.jpg
Mango float (Cebu City).jpg
Top: Crema de fruta from Goldilocks Bakeshop;
Bottom: Mango float, an icebox cake version of crema de fruta
AjanganDessert
Panggonan asalPhilippines
Hawa ajanganCold
Woworan pokokSponge cake, custard or cream, gelatin or gulaman, various fruits
VariasiMango float
Buku masakan: Crema de fruta  Médhia: Crema de fruta

Crema de fruta yaiku salah sawijining olahan panganan tradisional Filipino fruitcake digawe karo lapisan saka karang jajan, manis puding utawa krim, gelatin utawa gulaman ( ager ), lan macem-macem wadi utawa seger woh-wohan, kalebu mangoes, pineapples, cherries, lan strawberries . Biasane disedhiyakake sajrone musim Natal . Iki duwe macem-macem variasi, mulai saka owah-owahan ing woh-wohan sing digunakake nganti tambahan bahan kayata senggol, sagu, susu kental, lan liya-liyane. [1] [2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Lalaine (28 November 2017). "Crema de Fruta". Kawaling Pinoy. Dibukak ing 1 April 2018.
  2. "Crema de Fruta Recipe". Panlasang Pinoy. Dibukak ing 1 April 2018.