Ager-ager

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ager-ager Jepang (mizu yōkan)

Ager-ager iku panganan sing digawé saka rumput laut utawa alga. Ing Jepang ager-ager diarani kanten lan ing Tatar Sundha minangka lengkong. Ager-ager dièkspor saka Melaka wiwit taun 1871.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]