Menyang kontèn

Contagion

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Contagion
DisutradaraniSteven Soderbergh
DiprodhuseriMichael Shamberg
Stacey Sher
Gregory Jacobs
Ditulis déningScott Z. Burns
DibintangiMarion Cotillard
Matt Damon
Laurence Fishburne
Jude Law
Gwyneth Paltrow
Kate Winslet
DimusikiCliff Martinez
SinématografiSteven Soderbergh
(minangka Peter Andrews)
Dibesut déningStephen Mirrione
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningWarner Bros. Pictures
Tanggal metu
Suwéné
106 minit
NagaraAmerika Sarekat
BasaInggris
Rantaman$ 60 yuta
Kalarisan$ 135,5 yuta[1]

Contagion yaiku film crita seru bencana Amerika Sarekat taun 2011 sing disutradharani dening Steven Soderbergh. Filem kasebut dibintangi dening Marion Cotillard, Bryan Cranston, Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet, lan Jennifer Ehle.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Contagion (2011)". Box Office Mojo. Dibukak ing October 10, 2011.

Pranala jaba[besut | besut sumber]