Menyang kontèn

Marion Cotillard

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Marion Cotillard
Marion Cotillard ing acara kanggo Dior ing 2009
Lair (1975-09-30) 30 Sèptèmber 1975 (umur 48)
Paris, Prancis
PadununganParis, Prancis
Jeneng liyaSimone
PakaryanJuru maraga, panyanyi, musisi
Taun aktif1993–saiki
PasanganGuillaume Canet
(2007–ayeuna)
Anak2
Wong tuwaJean-Claude Cotillard
Niseema Theillaud

Marion Cotillard (lair ing Paris, Prancis, 30 Sèptèmber 1975; umur 48 taun) ya iku juru maraga saka Perancis sing menang penghargaan Oscar, BAFTA, Golden Globe, lan César Award. Dheweke wis ana ing jagad perfilman wiwit taun 1998.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Biografi-singkat