Gwyneth Paltrow

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Gwyneth Paltrow
Asma wiyosan Gwyneth Kate Paltrow
Miyos 27 Sèptèmber 1972 (umur 43)
Placentia, California, AS
Sisihan Chris Martin (2003–saiki)


Gwyneth Kate Paltrow (27 September 1972) iku aktris A.S. kondhang sing wis main sawetara film-film akèh. Dhèwèké iku katurunan Yahudi Rusia.

Filmografi[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gwyneth_Paltrow&oldid=870411"