Gwyneth Paltrow

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gwyneth Paltrow
Asma wiyosan Gwyneth Kate Paltrow
Miyos (1972-09-27) Sèptèmber 27, 1972 (umur 48)
Placentia, California, AS
Sisihan Chris Martin (2003–saiki)
Gwyneth Paltrow (2011)

Gwyneth Kate Paltrow (27 September 1972) iku aktris A.S. kondhang sing wis main sawatara filem-filem akèh. Dhèwèké iku katurunan Yahudi Ruslan.

Filmografi[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]