Gwyneth Paltrow

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gwyneth Paltrow
Asma wiyosan Gwyneth Kate Paltrow
Miyos (1972-09-27) Sèptèmber 27, 1972 (age 43)
Placentia, California, AS
Sisihan Chris Martin (2003–saiki)


Gwyneth Kate Paltrow (27 September 1972) iku aktris A.S. kondhang sing wis main sawetara film-film akèh. Dhèwèké iku katurunan Yahudi Rusia.

Filmografi[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gwyneth_Paltrow&oldid=870411"