Gwyneth Paltrow

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gwyneth Paltrow
Asma wiyosan Gwyneth Kate Paltrow
Miyos (1972-09-27) 27 Sèptèmber 1972 (umur 44)
Placentia, California, AS
Sisihan Chris Martin (2003–saiki)

Gwyneth Kate Paltrow (27 September 1972) iku aktris A.S. kondhang sing wis main sawetara film-film akèh. Dhèwèké iku katurunan Yahudi Rusia.

Filmografi[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gwyneth_Paltrow&oldid=1100171"