Menyang kontèn

Cluwuk, Tulis, Batang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Cluwuk
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Batang Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°57′53″S 109°49′34″E / 6.9648133°S 109.82614°E / -6.9648133; 109.82614Koordhinat: 6°57′53″S 109°49′34″E / 6.9648133°S 109.82614°E / -6.9648133; 109.82614
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBatang
KacamatanTulis
Kodhe laladan
administrasi
33.25.10.2026

Cluwuk iku désa ing Kacamatan Tulis, Kabupatèn Batang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.