Cithakan:DinaIkiIngSejarah/14 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
[[Image:|170px|Al Capone]]

Dinten pèngetan[besut sumber]

  • Dinten Valentine, inggih punika dinten tiyang-tiyang ngungkapaken kasih sayangipun marang yangipun.